Incotro se indreapta piata imobiliara in 2016?

Primul pas pentru o cariera de succes in imobiliare incepe cu identificarea rezultatelor pe care vrei sa le obtii, de pe urma meseriei de agent imobiliar.

Desi exista si multe cazuri in care unii agenti au ajuns sa lucreze in imobiliare din intamplare, sau pur si simplu din lipsa unei alternative, putini sunt cei care au reusit sa transforme acest inceput intr-o cariera de succes.

Cei care au inceput fara a cunoaste multe despre domeniul imobiliar si nu au renuntat dupa cateva luni, au inteles ca doar investind in propria lor educare, alocand timp si resurse financiare, poti avea rezultatele cele mai bune.

Nu este dificil sa devii un agent imobiliar respectabil, insa pentru a ajunge sa fii perceput drept unul, este important sa te inconjori de persoanele potrivite si sa nu te abati de la traseul stabilit.

Pentru inceput incearca sa obtii de unul singur cat mai multe informatii despre: reglementarile sectorului imobiliar, trendul pietei imobiliare, tipul de servicii oferite de agentiile imobiliare, profilul clientului potrivit, softurile imobiliare, strategiile de marketing imobiliar si nu numai, intrucat toate acestea iti vor oferi o imagine de ansamblu mai clara asupra sectorului imobiliar.