Pret:
79500
ID:
703
Nr. camere:
3
S construita:
91 mp
An constructie:
2018

DETALII

 • Etaj

  2

 • S utila

  72 mp

 • Constructie

  Structura de rezistenta este de tip structura “in cadre” (stalpi si grinzi din beton armat monolit), armate cu otel beton BST 500 fasonat in specializate cu utilaje marca EVG Austria si beton marca C20/25 furnizat de statie de betoane agrementata. Cofrarea elementelor de rezistenta verticale se va realiza cu panouri metalice refolosible (tip DOKA sau PERI), iar cofrarea elementelor orizontale (placi si grinzi) se va realiza cu popi metalici, grinzi Doka si foaie cofranta din panouri stratificate. Inchiderile exterioare se vor realiza cu caramida ceramica cu goluri verticale cu grosimea de 30cm, zidaria intre apartamente va fi realizata cu caramida ceramica cu goluri verticale cu grosimea de 25cm, iar compartimentarile in interiorul apartamentelor vor fi realizate cu caramida ceramica cu goluri verticale cu grosimea de 12cm.

 • Vecinatati

  Blocul este pozitionat pe Calea Craiovei, nr. 97, Pitesti.
  Coordonate GPS: 44°50'51.9"N / 24°52'48.2"E

  Scoala Gimnaziala Mihai Eminescu - Str. Tineretului nr. 4
  Gradinita program prelungit nr. 5 - Str. Constructorilor 2A
  Farmacia Dona - Calea Craiovei
  Profi - Calea Craiovei 109
  Liceul de arta Dinu Lipatti - Str. Patrascu Voda nr. 2
  Biserica Sf. Ilie - Bld. Fratii Golesti

Descriere

Proiectul de apartamente MAIA CRAIOVEI este cel mai nou ansamblu rezidential din Pitesti, avand una dintre pozitionarile cele mai avantajoase: Calea Craiovei. Imobilul cu termen de finalizare in anul 2018, este proiectat cu un regim de inaltime D+P+5E si dispune de 28 de apartamente, parcari subterane si supraterane.
Apartamentele se predau la stadiul de finisat, adica dispun de centrala termica proprie, calorifere, parchet, gresie, faianta, obiecte sanitare montate, vopsea lavabila, usi interior. Toate apartamentele vor avea contorizare individuala (apa, curent, gaze).

Localizare

Craiovei